30. mars 2007

Besøk av Anette Groth fra NRK

Søndag 4. februar var Annette Groth, fra Nyhetsavdelingen i NRK1 sammen med prosjektet hele dagen. Det begynte med temporitt fra Salado til Aguacate. Deretter var det samling i Sigurd Åslands verksted i Blume. Til slutt kjørte jeepen til Jose med NRK-teamet og en lang hale av syklister til Central. Her fikk de oppleve to fantastiske unge gutter, Junior(14) og Joise(12). Og det er ikke hverdagskost å oppleve to gutter som begge er blinde, men likevel kan sykle. Så ble det da også et flott innslag i Lørdagsrevyen 10. februar (vi har tidligere postet en nyhet på bloggen med lenker til innslagene fra Lørdagsrevyen)

På bildet ser vi fotograf Kjell Herning som "jager" Junior og Joise på tandemen. PS! Joise fikk løfte om egen sykkel fra Norge i desember - noen som river i?

På bildet ser vi lageret i Bejukal. "Det er vel ikke mange steder i verden jeg har sagt så mye stygt som der. Så mange timer kastet bort på venting og så mange tøvete bortforklaringer og unskyldninger. Men når så containerne endelig svinger inn porten, da er det godt å være menneske!" (Jan)

Ingen kommentarer: