23. oktober 2006

ÅRETS PAKKING ER I GANG

Vi har tjuvstartet litt med pakkinga, første pakkehelg var 16.-17. september. Ny rød container, som dessverre er ti tusen dyrere enn i fjor. Siste pakkehelg er 7.-8.oktober.
De første data-skjermene er på plass i containeren. Neste gang vi tar i dem, er det desember på Cuba. Til venstre "sykkel-ansvarlig" Jayro Lopez, til høyre "data-ansvarlig" Asle Pedersen.

Så var vi tilbake til "Hamburg Syd", rød og fin, men to containere koster 20 000 kroner mer enn i fjor. De som tjuvstartet med pakkinga, Asle Pedersen og Jayro Lopez.

3 kommentarer:

Ottar Johansen sa...

Hei Asle!
Bra start. Jeg oppdaterte de gamle sidene i går. Du kan kanskje legge over den nye toppsaken, for jeg skjønner ikke hvordan/ om jeg kan gjøre det.
Kan vi redigere på malen? Kan vi legge bilde i toppfeltet? Gjøre hovedfeltet bredere og høyre sidefelt smalere? Jeg bare lurer.
Hilsen Ottar

Anonym sa...

Hei jeg må si at dere imponerer meg , hvordan klarer dere og ta med inn på Cuba en konteinner fullt med sykkler og mange andre ting ???
Jeg er fra Cuba og slite med at jeg kan ikke sende så mye jeg ønsker til min familie, og jeg kan ikke ta med så mye med når jeg reiser hjem på besøk. Cuba skal ha så veldig mye betaling for små ting som jeg har nesten ikke betalt så mye for i Norge. Vennlig hilsen Yaimi

Anonym sa...

Jeg har mange sekker med klær. synd å kaste for det er mye fint. alt fra baby til voksen. Tar dere imot sånt?