15. oktober 2007

Det handler om solidaritet

Det handler om solidaritet når tenåringer står opp tidlig søndag morgen for å pakke sykler som jevnaldrene på Cuba skal nyte godt av. For politikere er solidaritet staffasje for svulstige festtaler. Men vi opplever ungdommer som spytter i nevene og gjør en jobb for solidariteten. Søndag 14. oktober hadde vi en liten tjuvstart på container nr.3.Sven Arne Markeng og Knut Haugå Kasin gjorde manns arbeid da container nr.3 fikk en glimrende start.

Sven Arne er pakke-veteran og har i høst kastet seg tidlig ut av senga fem morgener for å dra på "pakke-tur" til Bygland. Men så har han da også vært på Cuba og sett hvilken hverdag ungdommer på Cuba sliter med når de vil drive med sykkelsport. I desember er Sven Arne tilbake på Cuba for å konkurrere og dele ut topp sykkelutstyr til jevnaldrene syklister.


Sven Arne Markeng og Knut Haugå Kasin i svingUten mat og drikke.....vaffelpressa er i gang for å stille unge mager som nærmest konstant skriker etter mer energi.


En velfortjent pust i bakken etter at hundre sykler er på plass i container nr.3.Da er totalt antall sykler, pakket i høst, kommet opp i 660. De 560 første er allerede på veg mot palmesus og tempraturer vi ikke fikk oppleve her hjemme i sommer.

Ingen kommentarer: